Druantia timmert mee aan het wandelpad Nazareth-Zuid

Er wordt al verschillende weken hard gewerkt aan de realisatie van het wandelpad in het natuurgebied Nazareth-Zuid. Dat bevindt zich niet de Oost-Vlaamse gemeente, wel in de Kleine Netevallei in Lier, op nog geen kilometer van onze winkel. Om de mooiste plekjes van dit gebied te laten zien, werd het moerasachtige overstromingsgebied toegankelijk gemaakt door de aanleg van een knuppelpad.

Tijdens de opening van onze nieuwe winkel stond het wandelpad al in de kijker en werden alle giften van de genodigden aan dit waardevolle project geschonken. Zo zijn we nu officieel sponsor. Ook de opbrengsten van toekomstige acties zullen geschonken worden aan de verdere aanleg en het onderhoud van het wandelpad.

Wil je dit project ook steunen, een gift is altijd welkom op BE56 2930 2120 7588 met in de mededeling: “Gift 7250 Kleine Netevallei”.

Eind mei 2020 wordt het natuurgebied officieel geopend. Wil je er graag bijzijn? Hou dan zeker onze blog in het oog! –> Het wandelpad is geopend!

Bron en meer info: Marc Vermylen, 03 481 94 79, kristine.marc@skynet.be, www.natuurpuntdewielewaal.be
Foto’s door: Iris Van Dessel www.druantia.be

One Reply to “Druantia timmert mee aan het wandelpad Nazareth-Zuid”

  1. Hoe leuk! Mijn vriend en ik willen vaker in de natuur gaan wandelen, dus deze plek komt op het lijstje! Ik ben er nog nooit geweest. Kan ik eerst even bij jullie komen shoppen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.