Terugsturen

De Belgische wet op de handelspraktijken en de informatie en de bescherming van de consument van 14 juli 1991, laat de koper toe binnen de 14 werkdagen na ontvangst van het product de verkoper te informeren dat hij/zij van het verkoop afziet.

Als je (om welke reden dan ook) niet tevreden bent, kan je bestelde producten terugsturen binnen 14 werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van de terugzending. De aankoopprijs van het product zal worden terugbetaald binnen twee weken na ontvangst van het teruggestuurde product.

Druantia kan teruggestuurde artikelen weigeren, niet of slechts gedeeltelijk terugbetalen wanneer de terugzending niet voldoende gefrankeerd werd, de terugstuur termijn verstreken is, de productverpakking beschadigd of verwijderd is, het product geopend of gebruikt is of het product niet teruggestuurd is in zijn originele verpakking.

Verwittig steeds op voorhand dat je een product wenst terug te sturen (info@druantia.be). Stuur daarna het onbeschadigde product in de originele verpakking voldoende gefrankeerd op naar: Druantia – tav Iris Van Dessel – Berlarij 84 – 2500 Lier (België). Je kan hiervoor gebruikmaken van het Europees modelformulier voor terugroeping.