Betalen

Hoe kan ik betalen in de webwinkel?
Betalen kan met een Bancontact, Payconiq, papieren eco- of consumptiecheques (Edenred & Sodexo), iDEAL of met kredietkaarten Visa, Mastercard en American Express. Overschrijven kan op IBAN BE73 5230 8062 4960 (BIC TRIOBEBB).

Hoe kan ik betalen in de winkel?
Bij de afhaling van een bestelling in de winkel kan je cash betalen, Bancontact, Visa, Mastercard, papieren eco- of consumptiecheques (Edenred & Sodexo) of de Lierse centrumbon.

Voor klanten uit Nederland
Overboeken kan op IBAN BE73 5230 8062 4960 (BIC TRIOBEBB). Je kan ook betalen met iDEAL.

Mobiel betalen met Payconiq
Betaal veilig, snel en makkelijk met je smartphone via de Payconiq app. Selecteer Druantia in de winkellijst, typ het totaal te betalen bedrag in en kies “Gereed”. Je betaling wordt binnen enkele ogenblikken verwerkt. Download de gratis Payconiq app voor Android op Google Play en voor Apple op App Store.

Betalen met ecocheques
De ecocheque is geldig op producten met het Europese biolabel en producten met een keurmerk voor natuurlijke cosmetica. Dat zijn dus bijna alle producten! Wanneer je je bestelling bijna voltooid hebt, duid je bij betalingswijzen “echocheques” aan. Je hebt de mogelijkheid om bij opmerkingen aan te duiden welke ecocheques je hebt (bijvoorbeeld: 8 stuks van 10 euro). Na voltooiing van het bestelproces ontvang je een email met een overzicht welke producten je kan betalen met ecocheques en welke niet. Ecocheques zijn bijvoorbeeld niet geldig op verzendkosten. Het totale bedrag van de ecocheques is steeds gelijk of lager dan het totaal dat je kan betalen met ecocheques, er kan niet worden teruggegeven op ecocheques. In de email staat hoeveel ecocheques er aanvaard worden. Deze cheques stuur je op naar Druantia (Berlarij 98 bus 1, 2500 Lier). Let er ook op dat de geldigheidsdatum van je ecocheques niet is overschreden. Het overblijvende deel betaal je met overschrijving. Zodra de ecocheques en de betaling ontvangen zijn, wordt je bestelling klaargemaakt voor verzending.