Conditioner blokje

conditioner blokje

Dankzij Aminosensyl HC, een gloednieuwe grondstof in onze winkel maak je zelf op heel eenvoudige wijze je eigen conditioner blokje! Aminosensyl HC is een kationische tenside die het haar versterkt, verzorgt en extra glans en volume geeft. Broccoli olie is een ideale siliconenvervanger in haarverzorgingsproducten. Deze olie verhoogt de doorkambaarheid en maakt het haaroppervlak glad. Dermofeel sensolv werkt dan weer anti-statisch en heeft daardoor ook een belangrijk ontwarrend effect.

Materialen:
Instructies:
  • Doe alle ingrediënten in de maatbeker van 250 ml.
  • Verwarm de inhoud, al roerend met het roerstaafje, au-bain-marie tot de Aminosensyl HC gesmolten is. (ongeveer 60° C). Haal vervolgens van het vuur.
  • Giet de inhoud van de maatbeker in de siliconen mal en zet onmiddellijk in de koelkast.
  • Laten enkele uren opstijven en klaar!
Gebruik:

Breng de conditioner aan op nat, gewassen haar door met de handen over het blokje te wrijven en de gesmolten conditioner in het haar te brengen, of door met het conditioner blokje rechtstreeks over de haren te wrijven. Laat enkele minuten intrekken en spoel uit. Na gebruik het blokje laten drogen.

Bewaren:
6-8 weken houdbaar
Tips:
  • Verzorg jij je haren liever met een conditionercrème? Kijk dan zeker eens naar ons recept van een conditionercrème met Aminosensyl HC!
  • De pH van deze conditioner heeft een waarde van 4,4: ideaal voor een conditioner!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.