Anti-frizz haarspray

anti-frizz haarspray

Laat je humeur voortaan niet meer verpesten door een bad hair day!

’t Is herfst en binnenkort gaat de verwarming weer aan. De combinatie van het koude en natte weer buiten en de droge verwarmde lucht binnen, zorgt ervoor dat je haren uitdrogen en gaan pluizen.

De anti-frizz haarspray is in een minimum van tijd klaar en vraagt geen enkele complexe handeling tijdens het bereiden. Deze lichte spray, boordevol actieve verzorgingsstoffen, maakt het haar glad en shiny, zonder dat het vet wordt. Hyaluronzuur, aloe vera en glycerine zorgen voor een diepe hydratatie, terwijl rijstproteïne het haar weer soepel en glanzend maakt en voorkomt dat het statisch geladen wordt. D-Panthenol voedt de haren en voorkomt dat ze pluizig worden. Hydrolaat van salie zorgt voor natuurlijke glans en een heerlijk kruidige geur.

Ingrediënten (100 ml):

Fase A

Fase B

Instructies:
  • Voeg de ingrediënten van fase A samen in de maatbeker van 250 ml. Weeg eerst het gedemineraliseerd water af en voeg daarna het hyaluronzuur toe, zonder de weegschaal opnieuw te tarreren. Zeer kleine hoeveelheden worden gemakkelijker en preciezer afgewogen wanneer de weerschaal niet volledig op nul staat. Roer alles door elkaar met het roerstaafje.
  • Laat dit mengsel een uurtje rusten, totdat het hyaluronzuur zich volledig gebonden heeft aan het water en de klonters verdwenen zijn.
  • Voeg daarna de ingrediënten van fase B één voor één toe aan het mengsel van fase A en roer alles rustig door elkaar met het roerstaafje.
  • Giet het mengsel in het glazen flesje en sluit af met de spraypomp
  • Schudden en de spray is klaar voor gebruik.
Gebruik:

Licht over je (handdoekdroge) haar sprayen na het douchen als leave-in conditioner of wanneer je haar begint te pluizen.

Bewaren:

6-8 weken houdbaar.

One Reply to “Anti-frizz haarspray”

  1. Hallo,

    Ik ben zo blij jullie site gevonden te hebben! Heel aantrekkelijk om rond te kijken en ook zeer klantvriendelijk. Je kunt meteen doorlinken als je iets nodig hebt.
    Heb nog niks zelf gemaakt, maar ben dat wel van plan in de toekomst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.