Sodium Cocoyl Isethionate SCI

4.50

Sodium Cocoyl Isethionate

100 g

Op voorraad

  • Beschrijving

    Sodium Cocoyl Isethionate is een ingrediënt van plantaardige oorsprong (kokosnoot). Zuiver, stabiel en toegelaten als ingrediënt in natuurcosmetica met BDIH of Natrue keurmerk. Het kan gebruikt worden als basis- en cotenside voor reinigers, bad- en scheerschuim, badbruisballen, shampoos (geschikt voor de gevoelige huid en babyproducten). Zeer goed biologisch afbreekbaar.

    pH 6 – 8
    niet-ionische tenside

    Dosering

    1-20% als co-tenside (bij voorbeeld in combinatie met Cocamidopropyl betaine)
    30-60% as basistenside
    wasactieve substantie: 84%
    Smelt SCI indien nodig op een trage stabiele temperatuur (> 22°C au bain marie). Gebruik een mondmasker tijdens het bereiden, rondvliegend SCI poeder kan irriterend zijn voor de longen.

    Ingrediënten

    Sodium Cocoyl Isethionate

    Verpakking

    verpakt in een herbruikbare glazen pot met metalen deksel

  • Beoordelingen (0)

    Beoordelingen

    Er zijn nog geen beoordelingen.

    Wees de eerste om “Sodium Cocoyl Isethionate SCI” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikelnummer: 5229 Categorie: Tags: , , , ,