Cocamidopropyl betaine

2.90

Cocamidopropyl betaine

250 ml

Op voorraad

  • Beschrijving

    Cocamidopropyl betaine is een ingrediënt van plantaardige oorsprong. Het kan gebruikt worden als basistenside en co-tensides voor alle vloeibare douchegels, badschuim, shampoos en conditioners.
    amfoteer (kan zowel gecombineerd worden met niet-ionische, anionische als kationische tensides)

    Dosering

    30 tot 50% in een tensidemengsel (oliefase) met eventueel Decyl glucoside of Coco glucoside
    wasactieve substantie: 30%
    vereiste pH eindproduct: 5-6

    Ingrediënten

    Cocamidopropyl betaine

  • Beoordelingen (0)

    Beoordelingen

    Er zijn nog geen beoordelingen.

    Wees de eerste om “Cocamidopropyl betaine” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikelnummer: 5148 Categorie: Tags: , , , ,