Nieuw!

Stearinezuur

2.25

Stearic Acid

50 g

Op voorraad

  • Beschrijving

    Stearinezuur is een ingrediënt van plantaardige oorsprong, het komt van nature voor in shea- en cacaoboter. Het wordt gebruikt als een verdikker en verharder in lotions, balsems en crèmes, zonder de plakkerigheid die je krijgt met bijvoorbeeld bijenwas. Je hebt ook minder nodig dan van een wax. Je kan stearinezuur ook gebruiken om plantaardige oliën boterachtig te laten voelen.

    Toegelaten als ingrediënt in natuurcosmetica met BDIH of Natrue keurmerk. Het kan gebruikt worden in verzorgingsproducten voor elk huidtype.

    Gebruik en dosering

    1 tot 25% in het totale recept, in de oliefase
    Smeltpunt 69°C

    Ingrediënten

    Stearic Acid

    Verpakking

    verpakt in een herbruikbare glazen pot met metalen deksel

  • Beoordelingen (0)

    Beoordelingen

    Er zijn nog geen beoordelingen.

    Wees de eerste om “Stearinezuur” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.