Over Druantia

Druantia is geboren uit de passie voor pure, natuurlijke en duurzame producten. Wij zijn gestart in 2003 als de eerste Belgische webwinkel met natuurlijke verzorgings- en gezondheidsproducten. Om aan de steeds groter wordende vraag te voldoen, werd in de lente van 2010 de winkel in Lier geopend. Daar krijg je niet alleen de kans om de natuurcosmetica uit te proberen aan de uitgebreide test-bar, maar wordt je ook professioneel geadviseerd.

Natuurlijke en duurzame producten zijn echt niet saai of duur. Regelmatig worden er door ons nieuwe merken geïntroduceerd, meestal zelfs als primeur in België. Prachtige producten die niet alleen goed zijn voor jou maar ook voor dier en milieu!

Wat is natuurcosmetica? En waarom zou jij ook overschakelen op natuurcosmetica?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang kortingen exclusief voor onze abonnees.

Team

Wil je graag ons team versterken? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures.

Over Iris

Iris, de oprichtster van Druantia, is gepassioneerd om natuurlijke verzorgings- en gezondheidsproducten te vinden voor iedereen, zeker voor zij die last hebben van een allergie. Al sinds haar jeugd worstelt ze met een complexe mengeling van allergieën en voedingsintoleranties. Pas na twee decennia werd een chronische darmziekte vastgesteld. De conventionele geneeskunde bood echter geen remedie aan, buiten pijnstillers en cortisone. Pas nadat Iris oplossingen zocht binnen de natuurgeneeskunde, vielen de puzzelstukjes één voor één in elkaar.

Aangemoedigd door haar eigen herstelproces begon ze aan de studie fytotherapie. Ze paste ook haar voeding aan en nam voedingssupplementen. Ze leerde de ingewikkelde ingrediëntenlijsten lezen die je vindt op verzorgingsproducten. De keuze voor natuurlijke, biologische en duurzame supplementen en verzorging was een logische volgende stap. De resultaten bleven niet uit: haar huid werd nagenoeg eczema-vrij en ook de allergie-aanvallen werden drastisch verminderd. Desondanks intoleranties, allergieën en een auto-immuunziekte, blijft ze optimistisch in het leven staan. Vastberaden op zoek naar nieuwe en innovatieve producten.

Beauty is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick.