Maatregelen ivm het Coronavirus Covid-19

Veiligheidsregels

  • Hou 1.5 meter afstand van de andere klanten en ons winkelpersoneel, ook in de eventuele wachtrij buiten de winkel.
  • Ontsmet je handen bij het binnengaan en raak alleen de producten aan die je nodig hebt.
  • De testers van de verzorgingsproducten en make-up zijn niet beschikbaar.
  • Aangekochte producten worden niet geruild.
  • Betalen kan met bancontact, kredietkaart, payconiq, eco- of consumptiecheques (liever geen cash).
  • Blijf thuis als je ziektesymptomen hebt. Vraag familie of buren om je aankopen te doen of bestel in onze webwinkel.

Geef het voorbeeld en stop het virus. Jij beschermt mij, ik bescherm jou #samentegencorona

Onze webwinkel blijft open, 24/7

Het hele Druantia-team doet zijn uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en om jullie bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Alvast bedankt voor je bestelling! Door een bestelling te plaatsen, steun je de Belgische economie en hoeven wij voor niemand van ons team tijdelijke werkloosheid aan te vragen. #kooplokaal #winkelhier #duurzaamondernemen

Ook zonder de openingsuren van onze winkel aan te passen kunnen we ons team de nodige veiligheid garanderen. Webwinkel bestellingen versturen en bulk grondstoffen afvullen kunnen we helaas niet via telewerk. Maar we hebben de taken en werkuren zo verdeeld dat er voldoende ruimte voorhanden is om veilig te werken. En het verwerken van de grondstoffen gebeurt, zoals altijd al onze gewoonte was, op een perfect hygiënische manier.

Vertragingen

Hoezeer wij ons best ook doen, toch bestaat er een grote kans dat onze dienstverlening van tijd tot tijd vertraging zal oplopen. Wij moeten deze dagen, vaker dan normaal wachten op leveringen die vertraging oplopen of die soms, omwille van productieproblemen, volledig geannuleerd worden. Deze onverwachte omstandigheden vragen flexibiliteit.

Meest gevraagde producten

Sinds begin maart 2020 is er bijzonder veel vraag naar ingrediënten en verpakkingen om zelf een ontsmettende handgel te maken. Sommige producten worden door onze leverancier niet of slechts gedeeltelijk uitgeleverd. Voor andere producten hebben we voorlopig nog geen zicht wanneer er nieuwe leveringen zullen binnenkomen. We zijn hierdoor genoodzaakt om de verkoop voor die producten te limiteren tot 1, 6 of 12 stuks per klant. Wanneer je een product wilt bestellen dat voorlopig niet voorradig is, dan kan je alvast op de wachtlijst zetten via onze website. Ga naar de pagina van het gewenste product en klik op “Zet me op de wachtlijst”. Wij brengen je op de hoogte van zodra het product terug binnen is. Alvast onze excuses voor het ongemak.

Draag zorg voor jezelf, jullie naasten en familie, want gezondheid is nog steeds het allerbelangrijkste! Tot snel!