Enfleur x Druantia

Toen Marleen een tiental jaren geleden werkte als onderzoekster in een ecotoxicologie laboratorium werd pijnlijk duidelijk met hoeveel ongezonde stoffen we dagelijks in contact komen. Veel cosmetica bevatten nog steeds synthetische ingrediënten die de huid ziek kunnen maken.

Door haar grote fascinatie voor de natuur is ze op zoek gegaan naar bijzondere natuurlijke grondstoffen die onze huid verwennen en terug in topconditie kunnen brengen. Wat startte als een hobby, is uiteindelijk uitgemond in de oprichting van Enfleur pure & natural cosmetics in 2014: Belgische cosmetica met een rijke mix van natuurlijke en biologische ingrediënten.

Enfleur Pure & Natural is een Belgisch artisanaal merk: de producten worden lokaal ontwikkeld en worden elk kwartaal vers gemaakt. Dit is een uniek concept met uitzonderlijke voordelen: garantie op optimale werking van actieve stoffen en een superieure kwaliteit van de natuurlijke ingrediënten.

cadeaubon

Druantia biedt al 21 (!) jaar een zorgvuldig samengesteld gamma natuurlijke verzorgingsproducten en cosmetica aan. De selectie van deze waardevolle producten gebeurt op basis van hun natuurlijke ingrediënten, kwaliteit en werking en de duurzaamheid van productie en verpakking. En al dit moois tegen een correcte prijs.

Wij zijn sinds 2019 trotse partner van Enfleur. Door de gedeelde passie voor natuurlijke verzorging en werkzame formuleringen is er gedurende de voorbije jaren een mooie vertrouwensband ontstaan tussen Marleen (van Enfleur) en Iris (van Druantia). Daarom zijn we ook verheugd dat Enfleur ons heeft gekozen als partner voor deze nauwere mooie samenwerking.

Vanaf 1 mei 2024 kan je hier alle producten van Enfleur terugvinden. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en acties, maak dan hiernaast een account aan. Graag tot binnenkort!