Rode Biet poeder kleurpigment

3.00

Beta vulgaris

50 g

Op voorraad

  • Beschrijving

    Rode biet poeder is een pigment van een plantaardige oorsprong. Zuiver, stabiel en toegelaten als ingrediënt in natuurcosmetica met BDIH of Natrue keurmerk. Het kan gebruikt worden als kleurpigment in zeep, poeders en make-up.

    Gebruik

    Oplossen in een kleine hoeveelheid water, olie of glycerine.

    Ingrediënten

    Beta vulgaris

  • Beoordelingen (0)

    Beoordelingen

    Er zijn nog geen beoordelingen.

    Wees de eerste om “Rode Biet poeder kleurpigment” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.