Top

Karitéboter

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 4 klantbeoordelingen
(4 klantbeoordelingen)

3.00 

Butyrospermum parkii

ook gekend als sheaboter, sheabutter, beurre de karité

100 g

Op voorraad

Beschrijving

Karitéboter is een ingrediënt van plantaardige oorsprong. Het is koud geperst, zuiver, stabiel en toegelaten als ingrediënt in natuurcosmetica met BDIH of Natrue keurmerk. Het kan gebruikt worden als een universele verdikker in crèmes en lotions, vooral voor droge, gevoelige, beschadigde en rijpe huid, bij huidproblemen, in haarproducten voor droog, broos en beschadigd haar, in zonnebrand en after-sun producten. Het kan ook puur gebruikt worden op erg droge of geïrriteerde huid, of bij eczema.
Gefilterd zodat alle onzuiverheden er uit zijn, maar niet geraffineerd zodat alle goede eigenschappen nog aanwezig zijn.
Ook gekend als sheaboter, sheabutter, beurre de karité.

Dosering

3 tot 10 % (oliefase)

Ingrediënten

Butyrospermum parkii

4 beoordelingen voor Karitéboter

  1. Waardering 5 uit 5

    Chiara Lana

    Deze karitéboter is eenvoudig te gebruiken in allerlei DIY-recepten. Hydrateert op zichzelf de huid al heel goed, in combinatie met andere oliëen of boters ook. Een prachtproduct, al moet je wel van de geur houden al vervaagt die een beetje als je het combineert in een ander product. Maar mij stoort de geur alleszins niet.

  2. Waardering 5 uit 5

    kathy.mommaerts

    Zelf heb ik het gebruikt in lippenbalsem, heel gemakkelijk in gebruik en van de geur heb ik niets gemerkt?

  3. Waardering 5 uit 5

    alettejager

    top! mooie prijs ook!

  4. Waardering 5 uit 5

    Lies Wauters

    Zeer goede kwaliteit, aan een fijne prijs. Deze heb ik gebruikt om zelf shampoo-bars en conditioner te maken. Heel fijn om mee te werken.

Een beoordeling toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.