Cetylalcohol

Waardering 4.50 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klantbeoordelingen)

1.90

Cetylalcohol

10 g

Op voorraad

  • Beschrijving

    Cetylalcohol is een ingrediënt van plantaardige oorsprong. Zuiver, stabiel en toegelaten als ingrediënt in natuurcosmetica met BDIH of Natrue keurmerk. Het kan gebruikt worden als verdikker en stabilisator in emulsies bij vette huid, onzuivere huid, in lage concentraties ook in crèmes voor droge huid, in handverzorgingscrèmes, waslotions en scrubs, haarspoeling en -kuren voor all haartypes.

    Dosering

    0,5 tot 1 % voor de droge huid, anders tot 3% (oliefase)

    Ingrediënten

    Cetylalcohol

  • Beoordelingen (2)

    2 beoordelingen voor Cetylalcohol

    1. Waardering 4 uit 5

      Chiara Lana

      Gemakkelijk in gebruik. Zorgt inderdaad goed voor het stabieler houden van cremes, lotions die iets of wat meer ondersteuning kunnen gebruiken dan alleen een emulgator.

    2. Waardering 5 uit 5

      Lies Wauters

      Dit product werd netjes verpakt geleverd, wat erg handig is. Ik heb hem gebruikt om conditioner-bars mee te maken. Het is erg fijn om mee te werken.

    Een beoordeling toevoegen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.