Carnauba wax

3.60

Copernica cerifera

50 g

Op voorraad

  • Beschrijving

    Carnauba wax is een ingrediënt van plantaardige oorsprong. Zuiver, stabiel en toegelaten als ingrediënt in natuurcosmetica met BDIH of Natrue keurmerk. Het kan gebruikt worden als verdikker en stabilisator in zeer vaste zalven, lippenbalsems, lippenstift, mascara, eyeliner.

    Dosering

    0,5 tot 8 % (oliefase)
    Carnaubawas heeft een zeer hoog smeltpunt (ong. 85°C) en geeft een mooie glans aan het eindproduct.

    Ingrediënten

    Copernica cerifera

  • Beoordelingen (0)

    Beoordelingen

    Er zijn nog geen beoordelingen.

    Wees de eerste om “Carnauba wax” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.