Het nieuwe 4 stappen verzorgingsplan van Logona

Onze huid is gevoelig. Ze reageert op het wisselen van de seizoenen, op veranderde levensomstandigheden, en op luchtvervuiling. Een goede gezichtsverzorging bevat producten die de eigen herstelfuncties van de huid stimuleren en ondersteunen. Actieve ingrediënten die de huid tijdens de dag hydrateren en beschermen tegen invloeden van buitenaf. Andere ingrediënten stimuleren de huid tijdens de nacht om te regenereren.

Het nieuwe verzorgingsplan van Logona bevat 4 stappen voor de dagelijkse gezichtsverzorging: 1 remove, 2 cleanse, 3 clarify en 4 care. Deze cijferaanduiding staat ook vooraan op de verpakkingen van de nieuwe Logona gezichtsverzorgingsproducten.

Stap 1 – Remove

Het verwijderen van make-up kan eenvoudig met: Logona oogmake-up remover, Logona 3-in-1 reiniger of Logona micellair water.

Stap 2 – Cleanse

Bij het reinigen van de huid wordt niet alleen vet en vuil verwijderd. Een reinigingsproduct dat aangepast is aan het huidtype zal de huid niet uitdrogen, geen pukkeltjes of irritaties veroorzaken en zal de vet-vocht balans van de huid niet beschadigen of zelfs herstellen.

Het reinigen van het gezicht, hals en decolleté kan met Logona micellair water, Logona 3-in-1 reiniger of Logona reinigingsgel. Alle drie reinigers zijn geschikt voor elk type huid.

Stap 3 – Clarify

Vaak hoor je dat een gezichtswater, toner of tonic dient om de laatste restjes make-up te verwijderen. Ook al gaat dat inderdaad met een gezichtswater, daarvoor dient hij eigenlijk niet. Gezichtswater herstelt de pH van de huid, neutraliseert de kalkafzetting die leidingwater op onze huid heeft achtergelaten, en is de ideale voorbereiding op dag- of nachtverzorging. De actieve ingrediënten in je dag- of nachtverzorging worden beter in de huid opgenomen wanneer je eerst gezichtswater gebruikt. En ook andersom, door de dag- en nachtverzorging zullen de actieve ingrediënten van je gezichtswater beter in de huid worden opgenomen.

Na het gezichtswater is de huid klaar voor een masker en/of een peeling. Een peeling verwijdert dode huidcellen, verbetert de doorbloeding, en geeft een fris en egale uitstraling. Logona purify peeling gel 1-2 maal per week aanbrengen (bij onzuivere of gemengde huid) of maximaal 1 keer per week (droge, gevoelige huid).

Stap 4 – Care

De laatste stap is de eigenlijke verzorging van de huid. Dag- of nachtverzorging zorgt voor een goede vet-vocht balans van de huid, de huid wordt gehydrateerd, gevoed en wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Extra boost hydratatie nodig? Gebruik dan voor je dag- of nachtverzorging Logona moisture serum. Dit serum is geschikt voor elk huidtype. Ook geschikt voor elk huidtype zijn Logona moisture oogcrèmeLogona moisture lippenbalsem hyaluron bij droge lippen en Logona nourish lippenbalsem goudsbloem bij gesprongen lippen.

Geen idee welk huidtype je hebt? Bekijk het overzicht van huidtypes en -condities of laat je persoonlijk en professioneel adviseren.

Nieuwe formules, nieuwe namen

De gezichtsverzorgingsreeks van Logona is niet alleen meer uitgebreid, ook de formules van de bestaande crèmes zijn geoptimaliseerd. Om de producten makkelijk te herkennen, zijn de kleurschema’s behouden.

  • droge huid: vroeger Logona Rose, nu Logona moisture (kleur roos)
  • gevoelige huid: vroeger Logona Aloe, nu Logona calm & protect (kleur lichtblauw)
  • vette huid: vroeger Logona Mint, nu Logona purify (kleur groen)
  • gemengde huid: vroeger Logona Hamamelis, nu Logona balance (kleur oranje)

Gebruikte je vroeger Logona gezichtsverzorging en vind je nu je geliefde product niet meer terug?
Geen paniek, reageer hier met een berichtje en wij helpen je verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.