Zinkoxide

1.75

50 g

Op voorraad

  • Beschrijving

    Zinkoxide is een pigment met een minerale oorsprong. Zuiver, stabiel en toegelaten als ingrediënt in natuurcosmetica met BDIH of Natrue keurmerk. Het kan gebruikt worden als zonnebeschermer in crèmes, poeders en make-up (reflecteert en absorbeert UVA en UVB straling), als verkoelend beschermd ingrediënt in zalven voor de geïrriteerde, gevoelige, jeukende huid en in tandpasta.

    Gebruik

    Oplossen in een kleine hoeveelheid olie.
    Gebruik 10% zinkoxide van het totale gewicht van je recept om SPF 6-11 te bereiken. 15% voor SPF 12-19 en 25% voor SPF 20+.
    Recept Calamine: 95.5% zinkoxide 0.5% ijzeroxide

    Ingrediënten

    Zinc oxide (CI 77947) non-nano

  • Beoordelingen (0)

    Beoordelingen

    Er zijn nog geen beoordelingen.

    Wees de eerste om “Zinkoxide” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.